Archv: September 2007

Baumax.cz

September 28, 2007 v 10:29 am

Pokud sháníte nářadí na stavbu, zahradu či bydlení, zřejmě jste již slyšeli o nákupních centrech Baumax. Největší síť hobby prodejen v České republice vlastní právě společnost Baumax. Jedná se o dceřinnou společnost rakouského bauMax AG.

Baumax

Nákup zboží pro kutily se stává ve střední Evropě stále oblíbenějším. K tomuto faktu přispívá i hojné zastoupení nákupních center Baumax. Hobby prodejny Baumax naleznete ve všech částech Česka (nejen Praha, Brno, Ostrava, ale i Olomouc, Liberec, Jihlava a další). Celkem je na území ČR 23 prodejen Baumax. První obchod Baumax, který nabízel kutilské potřeby, byl otevřen v Praze Holešovicích. Následně prodejny rostly jak houby po dešti.

Baumax nabízí zboží především pro zahrádkáře, řemeslníky a kutily. Prodejny obsahují oddělení zahrada, stavebniny, nářadí a obklady. Široký sortiment nabízí také oddělení elektroniky, osvětlení, sanity, barev a tapet, kusových a metrových koberců, dřeva, potřeb pro domácnost a autopříslušenství. V Baumaxu tedy naleznete snad všechno zboží od květin, nářadí pro montáž oken, lepené dažby, zabezpečení domácnosti (například zámky) po nářadí (vrtačky, brusky a další potřeby pro hobby kutily).

Pokud chcete získat aktuální letákkatalog Baumax, jděte sem. Baumax ČR nabízí i jednu velmi zajímavou službu. Jedná se o zapůjčení nářadí. Nemusíte si vybavení například pro stavbu domu kupovat, když je využijete pouze jednou, Baumax umožňuje zapůjčení potřebného vybavení.

Prodejny Baumax však nejsou jedinými zástupci hobby prodejen v Česku. O dalších se dočtete v dalších článcích.

Navštivte i webové stránky Baumaxu na adrese www.baumax.cz.

Zdroj: baumax.cz

DoBazaru.cz – inzerce zdarma

September 2, 2007 v 11:57 am

Vážení návštěvníci, dovolte, abych vám po minulém představení představil ještě jeden web. Jedná se o nový inzertní server – DoBazaru.cz.

Inzerce zdarma

Inzerce není tématicky nijak omezena, takže zde naleznete inzeráty na auta, elektroniku, reality, nábytek, služby a mnoho dalšího.

Pokud vám bude připadat systém dobrý, můžete vložit i vlastní inzerát úplně zadarmo.